Sunday, 30 October 2011

Menempah Arbok (Pondan) Di Internet

Assalamualaikum..Sementara Menunggu Adik Chopper Keluarkan Sambungan Cerita Amira Dan Firdaus Tu...Adik Nak Cerita Pasal Ni Sedikit...Sekarang ni Adik Chopper Tengok..Zaman Sekarang ni Banyak Laman-Laman Web Yang Boleh Menempah P***cur..Apalah Teruk Sangat Dunia Zaman Sekarang ni..isk3.. =(..Tetapi Adik Chopper Tak Pernah Pulak Nampak Laman Website Yang Boleh Menempah Arbok Ni..haha..


Cubalah Kalau Dalam Website Tu Ada Arbok Macam Kat Atas Ni Ha? Sempoi Tak? hahahaha.... =P..
Rasa-Rasa Ada Jugak Tak Orang Yang Nak Buat Tempahan Di Internet? Hak3 =P...Tapi Sekarang ni..Aku Tengok..Macam-Macam Jenis Arbok meh! Ada Yang Kata Dari Kerja Askar lah..Kilang lah..hahaha..Tapi Kalau Macam Arbok Kat Bawah Ni..


Rasa-Rasa Orang Tau Tak Yang Dia Ni Arbok? Hahaha..Kena Plak Yang Ada Cuba-Cuba Mintak Couple Dengan Dia Macam Mana Tu? Hak3 =P..Tapi Kalau Muka-Muka Macam Ni..Takdak Lah Geli Dan Menakutkan Sangat Macam Gambar Yang Pertama Tadi Kan? Haha..Tapi Walaupon Dorang Ni Arbok..Tetapi Masih Mempunyai Kekuatan Seorang Lelaki Tau? Jangan Anda Ingat Dorang Ni Arbok..Anda Boleh Suka-Suka Cari Gaduh Dengan Dorang..Hahaha..Tapi Kalau Badan Macam Kat Atas Ni Mampu Lagi Lah Kalau Nak Lawan..Cuba Pulak Kalau Arbok Macam Kat Bawah Ni??

Rasa-Rasa Boleh Tak Nak Lawan? Hahaha..Kalau Badan Macam Ni..Setakat Badan-Badan Macam Kat Atas Tu Pukul Dia..Rasa Macam Kena Gigit Semut Je Kot? Haha.. =P..Takpalah..Apa-Apa Pun..Kepada Yang Lelaki Jangan Hanya Lihat Seseorang Itu Dari Luaran Je? Kang Tak Pasal..Bila Tegur..Hai Awek...Sekali Arbok Tu Jawab....Ye Bangg...Abang Nak Ape?(Dengan Suara Seperti The Rock)...Ha!! Mahu Lari Lintang Pukang!! hahaha...

(KEPADA SESIAPA YANG PERNAH MENGALAMI KEJADIAN SEPERTI INI..BOLEH LA SHARE-SHARE NAHH?? HAHA..)

0 comments:

 
;